Ruilen en retourneren bij Amore Sieraden

Bezorging van je bestelling

Amore Sieraden streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling  te versturen. De bestelling wordt verzonden naar het laatstelijk door jou  bij Amore Sieraden opgegeven huisadres. Wij bezorgen via DHL, DPD en/of PostNL. DHL laat je via de mail weten wanneer het pakketje bezorgd wordt. Daar vind je ook de link om je pakketje te volgen. Als je gekozen hebt om het bij een DHL Parcelshop op te halen, vind je de adresgegevens in diezelfde mail. 

Je kunt ervoor kiezen dat de bestelling aangetekend verzonden moet worden, als je dat prettig en veiliger vindt.

De verzending van de bestelling wordt per e-mail aan je bevestigd. Mocht het gebeuren dat je je pakketje niet binnen een redelijke termijn ( ca. 7 werkdagen )hebt ontvangen, laat ons dat dan weten. Wij zullen dan zo goed mogelijk nagaan wat er is misgegaan. Informeer ook zelf bij buren e.d., omdat PostNL en DHL soms elders bij je in de buurt bezorgen, als blijkt dat je niet thuis bent.

Als je bestelling niet kan worden afgeleverd

In het geval dat je bestelling niet kon worden afgeleverd, en je hebt geen actie ondernomen richting de verzender PostNL/DHL of DPD, dan wordt na een bepaalde termijn, afhankelijk van de verzender (meestal zo’n 3 weken) je pakketje weer retour naar ons gestuurd. We kunnen je pakketje dan opnieuw aan je versturen tegen vergoeding van de verzendkosten. Hetzelfde geldt indien een verkeerd adres is opgegeven.

Retourzending van artikelen 

Indien een artikel om welke reden dan ook niet aan je wensen voldoet, dan mag je het gewoon terugsturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag teruggestort op je rekening (incl. verzendkosten als je alle artikelen terugstuurt). We horen graag de reden (daar leren wij weer van ;), maar het is niet verplicht.
Als je besluit dat je een of meer artikelen wilt retourneren, dan moet je dat binnen veertien dagen na aflevering aan ons melden (de wettelijke bedenktijd). Je  kunt daarbij gebruik maken van ons retourformulier. We willen wel graag dat je je retour vóóraf aanmeldt via retour@amoresieraden.nl  zodat we ervan op de hoogte zijn dat je iets terugstuurt. Je kunt het retourformulier via de mail bijvoegen of in het pakketje doen. 

Voorts dient het retour te zenden artikel aan de volgende voorwaarden te voldoen: 

  1. a) als je oorbellen hebt besteld, en 1 daarvan is verpakt in geseald cellofaan of in een geseald plastic zakje, dan mag de verzegeling niet verbroken zijn als je de oorbellen wilt retourneren.
    b) het artikel moet uiteraard onbeschadigd zijn en mag niet veranderd zijn 
    c) retouren dienen deugdelijk verpakt verzonden te worden en voldoende te worden gefrankeerd. In  geval van onvoldoende frankering of  beschadiging van jouw retourzending, worden de  kosten daarvan verrekend met het aan jou te restitueren  bedrag.
    d) maatwerk en gepersonaliseerde artikelen (bijv. gegraveerd of speciaal voor jou gemaakt) kunnen niet worden geretourneerd.


Retouradres:
Amore Sieraden
Dwarsweg 5
7241 RR Lochem

Retourzendingen zijn voor eigen rekening en risico. Wij aanvaarden daarvoor geen aansprakelijkheid. Je betaalt dus zelf de kosten van de retourzending (van jou terug naar de webwinkel). Te weinig porti of beschadigde retouren worden in mindering gebracht op de terug te betalen bedragen. Zorg er dus ook altijd voor dat je retour goed verpakt zit.

Na ontvangst van de retourzending wordt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen veertien dagen het orderbedrag inclusief verzendkosten (als je de gehele bestelling hebt teruggestuurd) aan je teruggestort, na aftrek van eventuele door ons gemaakte kosten (bijv. bij achteraf betalen via Billink > € 100 , of als je hebt betaald met creditcard- zie onze voorwaarden).

Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode, dan kan het zijn dat deze niet meer geldig is omdat het minimale orderbedrag niet meer is gehaald. We verrekenen de korting dan met het retourbedrag.

Na ommekomst van genoemde (zicht-) termijn is de overeenkomst definitief en ben je eigenaar van de artikelen die je besteld hebt.

Ruilen van artikelen

Indien je artikelen wilt ruilen, geef dan via de mail of het retourformulier aan welke artikelen je wilt omruilen. Bestel de  artikelendie je ervoor in de plaats wilt via de webshop, en vermeld dat het om een ruiling gaat. Kies gedurende het bestelproces voor “vooraf overboeken”, je hoeft dan niet te betalen. Wij nemen per mail contact op voor de verdere afhandeling mocht er iets bijbetaald moeten worden of teruggestort.

Heb je hierover vragen, mail ons op klantenservice@amoresieraden.nl, of bel of app via 06-49.30.84.69.
Via Facebook een berichtje sturen kan ook : http://www.facebook.com/AmoreSieraden.nl